Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Live Report, Coccoon goes Amsterdam, 23rd of October 2010

Coccoon goes Amsterdam
Κείμενο. Φίλιππος Αναγνωστόπουλος

Ο Sven Vath πέθανε. Ένα βαρετό dj set τριών ωρών χωρίς ουσία, χωρίς παρτάλιασμα, χωρίς πάθος από τον ίδιο, χωρίς τίποτα. Μόνο τυπικά χαμόγελα κατα τη διάρκεια του set. Τον βλέπεις, δε το τραβάει. Σα να του πέθανε το σκυλί ήταν. Δε θέλει να τα σπάσει πάνω στα decks όπως άλλοι πωρωμένοι. Καλά περάσαμε τόσα χρόνια αλλά it's over κύριε Vath. Τρέξτε την Cocoon Records και αφήστε άλλους να παίζουν τρίωρα.


Αντί λοιπόν να χασουμε την ώρα μας με τον γερόλυκο, αλλάξαμε
stage για να ενθουσιαστούμε από τους πολύ νέους ολλανδούς loops-http://www.myspace.com/loopslive. Εμφανέστατος ενθουσιασμός, όρεξη να παίξουν, να τα σπασουν. Χοροπήδαγαν όλοι και σε καθε drop ήταν έτοιμοι να κατέβουν κάτω μαζί μας που δε σταματούσαμε. Έτσι. πάθος

Αφού τελειώσανε, φάγαμε λίγο ακόμα στη μάπα τον κυρ-
Sven κάναμε βόλτες, καθίσαμε να ξαποστάσουμε και στις 4 ανέβηκαν επιτέλους οι γερμανοι Extrawelt. ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ TECHNO LIVE SET ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ! Έπι μια ώρα ψυχή δεν έβαλε κώλο κάτω. Επί μιά ωρα χορεύανε ΟΛΟΙ, επι μια ωρα πεθανε ο Χαρος! Αν ειχα πιάτα θα τα ΄σπαγα και αυτά! Δεν περιγράφεται, τα κατεβασμένα mp3 δεν τους αντιπροσωπεύουν. Η ένταση των 10-20KW ανέδειξε την πρόοδο που κάνουν στη techno. Οι ήχοι τους υπέροχοι. Ξεπεράσανε τα κλασικά μοτιβα με τις 3 τεράδες στη λουπα, cut off στα μπάσα για 4-8 ακόμα λουπες και τεχνιτο drop. Τέρμα αυτα. Υπήρχαν συνεχόμενες αλλαγές στα patterns των drum, εξαίσια baselines και πολύ, πολύ πολύ καλή επικοινωνία με το κοινό. Ήταν οι μόνοι που παιξανε περισσότερο από την ώρα τους, αδιανόητο για τέτοια fest που όλα πρέπει να ειναι σύμφωνα με το πρόγραμμα. Παιξανε τέλεια. Απλά, τέλεια. Θα τα ξανασυναντηθούμε σίγουρα.

UrbanStyleMag