Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

09.03 - TOM DEMAC @ Bios Front, Athens

TOM DEMAC
TOM DEMAC
Η ομάδα του Symposium με περηφάνια παρουσιάζει για πρώτη φορά, απο το Boiler Room του Λονδινου στην Αθήνα, τον TOM DEMAC!
9th of March @ Bios Front, Πειραιώς 84
23:00
5 euros [email us at events@symposiumathens.com]
7 euros [on the door]
⋆ http://tomdemac.com/
⋆ https://soundcloud.com/tomdemac

Ενα απο τα αστέρια της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, που το 2012 απήλαυσε την πιο επιτυχημένη καλλιτεχνικά χρονιά του, με πολλαπλα releases και remixes σε μερικά απο τα πιο επιφανή labels της βιομηχανίας, όπως η Hypercolour, η Liebe*Detail, η murmur, η My Favorite Robot Records, η Suara, Vitalik Recordings κτλ.

Είναι ο κύριος, 3 κομμάτια του οποίου έφτασαν στα μηνιαία Top 10 charts του Resident Advisor, ενω πολλές απο τις παραγωγές του έγιναν remix απο γίγαντες της σκηνής όπως οι Soulphiction, Luke Solomon, Jamie Jones, Wolf and Lamb και Dave Aju.

Είναι ο dj που με το live set του παγίδευσε σε μια ατέρμoνη λούπα χορού και ιδρώτα το κοινό ναών της underground house όπως τα Fabric, Space - Ibiza, Mulletover και Freerotation, ενω επίσης ήταν ο headliner του Boiler Room στην νύχτα της Hypercolour (http://www.youtube.com/watch?v=zhGXEkjmIls) και μοιράστηκε τα decks με την Maya Jane Coles στο Warehouse του Leeds!
Είναι ο παραγωγός του Critical Distance Pt.2 , για το οποίο ο ζωντανός θρύλος της μουσικής αυτής σκηνής και πρόσφατα #1 DJ στο γνωστό ετήσιο poll του Resident Advisor, Seth Troxler, παραδέχτηκε πως ήταν το ένα κομμάτι μουσικής του 2012 για το οποίο μετανιώνει που δεν εξασφάλισε τα δικαιώματα για το genre defining label του Visionquest (http://www.guardian.co.uk/music/2012/dec/22/seth-troxler-favourite-tracks).

Είναι όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα. Ανακαλύψτε την τρέλα του live set του στις 9 Μαρτίου στο BIOS!
Μαζί του οι residents του Symposium, Poka και Elijah Simmons σε ένα back to back set με τον αγαπημένο dj του Ask εν Χριστό αδελφό εκ Κύπρου Socrates.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!

Media:
Flippinradio.gr | Athenswall.gr | Intersonik.net | Ough.gr | Urbanstylemag.gr | Muzik.gr
Support by:
Berlin Tattoo | Pinokio True | Elocin Photography