Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

28.12 Anthea @ Elvis, Thessaloniki

Το Elvis Bar σε συνεργασία με την Go Out Productions παρουσιάζουν το τελευταίο Παρασκευάτικο καθιερωμένο πάρτι για το 2012.

Anthea (Freak n Chic, PHONICA, All Inn, ΟΝΕ Records, Desolat)

μαζί με τον resident KARRETA από το Moodirregular Project.

Πολλοί είναι αυτοί που στις μέρες μας διατηρούν την ταμπέλα του underground, λίγοι καλλιτέχνες όμως αιχμαλωτίζουν ακόμα την ίδια την ουσία της έννοιας επίμονοι στην προσπάθειά τους για την ποιότητα και την ατομικότητα πριν από τη συμμόρφωση, ενώ ταυτόχρονα πληρώνουν φόρο τιμής σε περασμένες εποχές. Μια από αυτούς,η Anthea.

Με την αρχή να γίνεται στο PHONICA στο Λονδίνο, όπου έκανε τα μηνιαία πάρτη της στο θρυλικό πλέον T-Bar, και τωρινή βάση της το Βερολίνο έχει αποκτήσει γνώσεις και άποψη που την καθιστούν μια χαρακτηριστική προσωπικότητα της σκηνής του Λονδίνου.

Με τον ήχο της να κινείται από House/Funky House/Techno η Anthea βρίσκεται μονίμως στον δρόμο και διασκεδάζει τον κόσμο σε μέρη όπως το Fabric στο Λονδίνο, το Watergate, το Harry Klein στο Μόναχο, το Underground στην Ίμπιζα, και το Gipsy στη Μόσχα μεταξύ άλλων.

Αυτή τη στιγμή μετράει κυκλοφορίες σε ετικέτες όπως Freak n Chic, PHONICA, All Inn, ΟΝΕ Records, Desolat,μόνη της η σε συνεργασία με τους Alex Celler, Guti, Fosky, Alex Picone, Fernando Costantini & Lumieux και την partner in crime της, Dana Ruh.

Η Anthea αποτελεί το ένα τρίτο της ανερχόμενης Brouqade Records,και επί του παρόντος δουλεύει πάνω σε αυτή τη προσπάθεια, με πολλές κυκλοφορίες να βρίσκονται στην αναμονή τόσο στην Brouqade Records όσο και στις Low Pitch, Oasi Lab.

Τα υπόλοιπα αυτή την Παρασκευή 28/12,στο Elvis.


FACEBOOK EVENT LINK

Με την υποστήριξη του UrbanStyleMag