Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Το UrbanStyleMag vol. 23 μετράει 14 ημέρες στο διάστημα

Το τελευταίο τεύχος του UrbanStyleMag μετράει 14 ημέρες στο διάστημα με την αποστολή "Space are not enough" "Το διάστημα δεν είναι αρκετό". Επηρεασμένο έντονα καλλιτεχνικά από τις διαστημικές θεωρίες το νέο τεύχος του USM προσφέρει για ακόμη μία φορά μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων.

Ένα από τα πιό δημοφιλή ανεξάρτητα εναλλακτικά περιοδικά στην Ελλάδα, που το χαρακτηρίζει το ιδιαίτερο γραφιστικό στυλ του. Οι ομάδα του USM αποτελείται απο ανθρώπους που αγαπάνε τις τέχνες, τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.



Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι συμπεριλήφθηκε  στο κατάλογο ανεξαρτήτων καλλιτεχνικών εντύπων του "I Love Colophon" του Λουξεμβούργου το 2010.

Tο UrbanStyleMag έχει αποτελέσει & αποτελεί χορηγό επικοινωνίας μεγάλων καλλιτεχνικών διοργανώσεων και σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα φεστιβάλ: 

Ελλάδα. Reworks Festival Thessaloniki, Athens International Short Film Festival Psarokokalo, Athens Video Art Festival, Street Mode Festival Thessaloniki, Greek Cult Festival, Berlin Porn Festival Athens, Art Is Hard Thessaloniki

Ολλανδία. ADE ( Amsterdam Dance Event ) ένα απο τα μεγαλύτερα παγκόσμια συνέδρια ηλεκτρονικής μουσικής.

Γερμανία. TimeWarp Festival, γνωστό για τα πρώτα rave party στην ευρώπη και πλεόν ένα απο τα μεγαλύτερα festival ηλεκτρονικής μουσικής της Ευρώπης.

Ισπανία. Creamfields festival Andalucia

Το UrbanStyleMag  αποτελεί μία μή κερδοσκοπική δραστηριότητα του συλλόγου "Αστικές Δράσεις".

Διαβάστε το Online | Κατεβάστε το pdf