Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

20 January 2012 - KIKO NAVARRO @ SIXX Athens



Οι ημέρες πέρασαν και ήρθε η ώρα να αναπολήσουμε λίγο το παρελθόν με τις ζεστές μουσικές από την χώρα που γέννησε το 24hour clubbing, την Ισπανία.

Για τον λόγο αυτό έρχεται ανανεωμένος στην χώρα μας ο πάντα ζεστός Kiko Navarro της πασίγνωστης επιτυχίας «Sonando Contigo» για να μας θυμίσει λίγο από καλοκαιράκι και δειλινά επάνω στη θάλασσα.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου το Sixx Club και οι ομάδες Lemon & Playground σας υποδέχονται θερμά στο αναγνωρισμένο πλέον dance club της χειμερινής Αθήνας.


Άρχισε ως DJ το 1990 όταν και έγινε resident dj στο club Luna στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Από εκείνη την στιγμή το ενδιαφέρον του για τη μουσική άλλαξε ριζικά και ξεκίνησε και την καριέρα του ως παραγωγός, περνώντας έτσι στον επαγγελματικό χώρο της μουσικής.

Από το άνοιγμα και κατά τη διάρκεια των τελευταίων 9 ετών (ώσπου μετονομάστηκε σε Pacha Palma de Mallorca) ήταν υπεύθυνος για τους djs (resident & guests) καθώς και για τα περίφημα καλοκαιρινά parties "Session de Luxe" . Διάφοροι DJ που πέρασαν ήταν οι: Erick Morillo, Boris Dlugosch, Jamie Lewis, ΕΕ Vibe, Smokin Jo, Brian Tappert, Sandy Rivera, DJ SpenDJ Pippi και πολλοί ακόμη.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμά του στο Danza FM στη Βαλένθια κάθε Πέμπτη (21:00 – 23:00) έχει προταθεί 3 φορές από το ισπανικό περιοδικό DJMag για το καλύτερο radio show της Ισπανίας, ενώ στην τελετή των εκδόσεων του 2010 τον βράβευσε για την εργασία του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και της καλής ποιοτικής δουλειάς. Από τις αρχές Οκτωβρίου του 2008 μέχρι  τον Οκτώβριο του 2009 ήταν επίσημος  Resident dj του Pacha στην Ibiza με 1 εκδήλωση τον μήνα.

Χάρη στο τραγούδι του Soñando Contigo (τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα) σε συνεργασία με τη Concha Buika,  έχει παίξει σε πάρα πολλά clubs & πόλεις στην χώρα μας όπως Αθήνα, Πάρος, Σαντορίνη, Μύκονο,  Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, και άλλες.

Από τον Οκτωβρίο του 2010 έχει δημοσιευθεί η νέα του δουλειά με τον τίτλο «Ocho» που περιλαμβάνει νέες ακυκλοφόρητες επιτυχίες από παλιές ,νέες και επανακυκλοφορίες μουσικών παραγωγών που έχει κάνει για διαφοους καλλιτέχνες (οπως Osunlade, Quentin Harris, DJ Spen).

Οι Lemon & Playground τον παρουσιάζουν στις 20 Ιανουαρίου στο πιο ανεβασμένο dance club της Αθήνας Sixx Athensμαζί με τους Senses & Soulkeez, Miss Lollipop & Sunshine Pedro
Esperamos Todos de Ti!!
RSVP: 6979470638