Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

EVOLUTION - 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012




Η Press & Play Management  έχοντας ήδη πραγματοποιήσει επιτυχημένα dance events  και Festivals (4G FESTIVAL, SABOTAGE open air), συνεχίζει να εκπλήσσει το Αθηναικό κοινό. Η επιστροφή ως Evolution,  υπόσχεται την απόλυτη εξέλιξη του Athens Electronic Stage.
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, το Inbox Club παρουσιάζει τα δυναμικά ονόματα που θα ξεσηκώσουν το Αθηναικό κοινό.  To line up αποτελείται από Cari Lekebusch | Spektre | Industrialyzer | Axel Karakasis | Christian Cambas. 

Ο Cari Lekebusch, έχοντας ως έδρα την Στοκχόλμη, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που ευθύνονται για την εξέλιξη της ηλεκτρονικής μουσικής στην Σουηδία μαζί με τον Adam Beyer. Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους techno djs και παραγωγούς στον κόσμο, έχει πάρει μέρος στα μεγαλύτερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως  Awakenings, I Love Techno, Time Warp. Ακόμα, το όνομά του έχει εμφανιστεί σε καταξιωμένα Clubs όπως : Fuse, Tresor, Fabric, Berghain, Avalon, , Cocoon at Amnesia, Fabrik, Rex Club, Liquid Room. Ιδρυτής του label  Hybrid Sound Architectures, που αργότερα έγινε γνωστό ως H. Productions (a.k.a. H-Prod). Ο Cari Lekebusch μέσω του δικού του label κατάφερε να αποκτήσει τη  ‘μουσική απελευθέρωση’ που αναζητούσε και να δημιουργήσει ενα ανταγωνιστικό level κ ως παραγωγός.

Οι SPEKTRE, (Richard Wakley & Paul Maddox) Έχοντας χαρακτηριστεί ως ‘’ The techno brainchild of DJs/producers’’. Ξεκίνησαν με επιρροές από Detroit Techno σε συνδιασμό με ακούσματα από Dubfire, Martin Buttrich, Trentemoller and Stephan Bodzin. Η παραγωγή των Spektre  υποστηρίζεται απο καταξιωμένους djs οπως Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin. Πρόσφατα δημιουργησαν το Respekt label όπου ασχολείται αποκλειστικά με τα releases τους. Το πολλα υποσχόμενο δίδυμο, ερχεται για ακόμα μια φορά Ελλάδα με τη καλύτερη διάθεση αφού ‘αγαπάνε’ το ελληνικό κοινό, όπως εχουν αναφέρει.
Industrialyzer, Ο Ισπανός dj που άξια κατέκτησε το όνομα “techno machine” αφού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή αυτού του είδους.  Ο Ricardo ειναι υπεύθυνος για τα remixes του Umek, The Advent, Pig&Dan, Tom Hades. Το 2003 βραβεύτηκε από το I Love Techno DJ contest, και μετά το 2005 κέρδισε το Dance Parade Rotterdam DJ contest. Το 2007 Cisco Ferreira aka The Advent ανακαλυψε το ταλέντο του Ricardo και τον μετέφερε σένα άλλο επίπεδο. O Αdvent και Industrialyzer εκαναν μεγάλη επιτυχία και μετά απο καιρό ξεκίνησαν τη Codeworks. Το πρώτο release αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία  κάνοντας selling out σε μια εβδομάδα. Απο τότε η πορεία του Industrialyzer ειναι ανοδική και υπόσχεται να “χαρίζει” βραδιές of pure techno.

Ο Christian Cambas, ο «αμαρτωλός» είναι μία από τις ελάχιστες εξαγωγές της Ελλάδας στο εξωτερικό. Από την εποχή που λανσαρίστηκε στο Top100 DJ, έως τις σημερινές επιτυχίες του στα Beatport charts, ο Christian σίγουρα διανύει τη μουσική πορεία που εκείνος επέλεξε. Πλέον έχει ταυτιστεί με την ανατρεπτική δισκογραφική 1605, η οποία ανήκει στο Σλοβένο Techno overlord Umek. Εκτός από τις επιτυχημένες παραγωγές του στο studio, το πλούσιο portfolio του Camba περιλαμβάνει συμμετοχή στο San Francisco Love Parade, περιοδείες στην Αμερική, πολυάριθμα WMC's, καθώς και ζηλευτή δισκογραφική παρουσία σε κάποιες από τις πλέον trendy δισκογραφικές, όπως οι Toolroom, Great Stuff και Bedrock. Το πάθος του για τη μουσική επεκτείνεται και στο οργανωτικό κομμάτι της μουσικής βιομηχανίας, μέσω της δυναμικής εμπλοκής του στην Press & Play με τη δισκογραφική του εταιρεία, Sabotage.

O Axel Karakasis, το πιο γνωστό όνομα στο Techno scene της Ελλάδας. Το 2000, είχε το πρώτο του release στη Pornographic Recordings. Συνέχισε ως παραγωγός στην MB Elektronics, Primate, Intec Records. Ονόμασε το είδος της μουσικής του ως “Groovy Techno”. Οι παραγωγές του εχουν εμφανιστεί σε πολύ γνωστά compilations and mix CDs, όπως : Extreme Euphoria (Ministry of Sound), Cream Ibiza, I Love Techno. Η πορεία του Axel στο εξωτερικό είναι εξίσου αξιόλογη, έχοντας εμφανιστεί στο Rex Club (Paris), Womb (Tokyo), Turnmills (London). Τέλος, το όνομα του Axel Karakasis έχει εμφανιστει  σε festivals όπως Awakenings (Netherlands) Rabac Festival (Croatia), Apokalypsa (Czech Republic).

Contact:
Eva
+30 6943074329