Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Art is Hard Athens 2012

28 & 29 Σεπτεμβρίου 2012 – Παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Πελοποννήσου
Mετά από 7 διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη το ART IS HARD πιστό στην τρέλα που το διακατέχει θα πάρει την κατηφόρα και θα κατρακυλήσει στην πρωτεύουσα… γιατί ως γνωστόν “πέτρα που κατρα-κυλάει δεν χορταριάζει.
Ο Παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Πελοποννήσου επιλέχθηκε σαν τον πιο κατάλληλο χώρο για να λάβει χώρα ένα τέτοιο πολυδιάστατο γεγονός ταράζοντας για δύο ημέρες την εικαστική, μουσική, αισθητική ζωή της πόλης.
Ένας χώρος με αξεπέραστη αρχιτεκτονική αίγλη που όπως αυτός έτσι και πολλοί άλλοι πριν ίσως πουληθούν αξίζει να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Κτήρια ανεκμετάλευτα… για εμάς σύγχρονοι ναοί τέχνης.
Το ART IS HARD ΑTHENS στον Παλαιό Σταθμό Πελοποννήσου θα συνεργήσει λοιπόν με τους ανθρώπους του για ένα διήμερο τέχνης αλλά και έντονης κοινωνικής δράσης.
Θεωρώντας πως το κοινωνικό έργο πρέπει να είναι συνυφασμένο με την τέχνη και την πραγματική διάσταση της καθημερινότητας, σε συνεργασία με τον Κ.Υ.Α.Δ.Α. του Δήμου Αθήναιων θα διαθέσει ένα χώρο-δωμάτιο του Σταθμού που θα χρησιμοποιηθεί για ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ και ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για αστέγους συμπολίτες μας που τον τελευταίο καιρό υποφέρουν δραματικά.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του διημέρου και οι συμμετοχές των καλλιτεχνών.
Περισσοτερες πληροφορίες στο www.artishard.gr

INFO:
ART IS HARD ATHENS – 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2012
Παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Πελοποννήσου
Ώρα έναρξης, 28 Σεπτεμβρίου: 11.00 π.μ. – 02.00 μ.μ
Ώρα έναρξης, 29 Σεπτεμβρίου: 11.00 π.μ. – 03.00 μ.μ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ: 5€ γενική είσοδος (ανα μέρα), 3€ για κατόχους κάρτα ανεργίας & φοιτητές (ανά μέρα)
Φοιτητές κάλων τεχνών ΔΩΡΕΑΝ
Aπαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού πάσου ή της κάρτας ανεργίας
Με την υποστήριξη του UrbanStyleMag