Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

16,23,30 Νοεμ. - On The Road, Κατερίνα Μακαβού


Η μουσική σκηνή του "Πυρήνα" ανοίγει για μία ακόμα φορά τις πόρτες του σε νέους καλλιτέχνες και μας προτείνει τρεις βραδιές γεμάτες όμορφες δημιουργίες και πολλές μουσικές εκπλήξεις, με την συντροφιά της Κατερίνας Μακαβού και των On the road!


Η Θεσσαλονικιά τραγουδοποιός ξεκινά το μουσικό της ταξιδι από την γενέτειρά της την Θεσσαλονίκη,ενώ αργότερα ακολουθούν σημαντικές συνεργασιές με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες  όπως ο Σωκράτης  Μάλαμας, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Γιώργος  Καζαντζής,ενώ το 2010 μοιράζεται τη σκηνή με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μας κέρδισε αβίαστα άλλοτε μέσα από τη  ζεστή και μεστή μπάσα φωνή της και άλλοτε μέσα από τα «πριμαριστά»  ξεσπάσματά της.Τα συναίσθηματα που νιώθεις όταν την κοιτάς πάνω στη σκηνή αντιφατικά, την ίδια στιγμή που απομονώνεται και φευγει μακρυά, με ένα παράξενο τρόπο σε παίρνει μαζί της, σε  κάνει να μη θές να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.                                                                                                                     
Η Κατερίνα παρουσιάζει κομμάτια από την προσωπική της δουλειά «Μικρά Μυστικά» αλλά και νέες δημιουργίες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν δισκογραφικά σε λίγους μήνες. Σε ένα ήλεκτρο-ακουστικό πρόγραμμα η Κατερίνα ξεφεύγει από τις κλασικές συνταγές επιχειρώντας  εκτός από τις προσωπικές της δημιουργίες να μας κάνει ένα ωραίο πέρασμα στις μουσικές που αγάπησε!
Παίζουν οι μουσικοί:


Άρης Χατζησταύρου: Ακουστική ,ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Χατζηδημητρίου: πιάνο, πλήκτρα
Διονύσης Μακρής: κοντραμπάσο



Οι "On the road" αποτελούνται απο τον Παρασκευά Θεοδωράκη και τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου.
Γεννημένοι και οι δύο στη Θεσσαλονίκη,ξεκινάνε να εμφανίζονται σε πολλές μουσικές σκηνές της πόλης,της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας,φτιάχνοντας έτσι τον δικό τους μουσικό πυρήνα!
Ακολουθούν συνεργασίες με γνωστούς συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως ο Διονύσης Τσακνής,Νίκος Ζιώγαλας κ.α.
Στις συναυλίες τους παρουσιάζουν δικά τους κομμάτια από τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα,ενώ συγχρόνως παντρεύουν το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο
μέσα από αγαπημένα τους τραγούδια,φτιάχνοντας ένα πολύ ομορφο και ξεχωριστό μείγμα!