Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

18.06.2011 STEVE LAWLER @ ANIMAL CLUB


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

SAT 18.06.2011Blend presents:STEVE LAWLER 
ADRIANOS PAPADEAS

¦ Location:  Animal Club
Πλάζ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό (2η στάση Τράμ Αγ.Κοσμά)

¦ Entrance:  
25 euros (1 free drink)

¦ Table reservations:  
120 euros - 4 people (regular)
140 euros - 4 people (vip)
6981931626 (mobile)
¦ Doors open: 00:00

¦ More info:
info@blendathens.com
http://www.blendathens.com

Photo coverage by Clubber.gr (http://www.clubber.gr)



STEVE LAWLER
http://www.djstevelawler.com

Ο 
Steve Lawler, ένα παιδί της acid house γενιάς, είχε καταπιαστεί με τα beats όταν ακόμη τα μουσικά είδη δεν σχημάτιζαν ούτε μια κουκίδα λάμψης στο “μάτι” της χώρας τωνclub.

Ένας καλλιτέχνης της ηλεκτρονικής μουσικής που αψηφούσε τα όρια μεταξύ μουσικών ειδών από τις μέρες που διοργάνωνε τα, τότε άσημα, 
rave parties κάπου έξω από τον αυτοκινητόδρομο Μ42, στο Ην. Βασίλειο.

Οι κυκλοφορίες και τα remixes του έχουν εκδοθεί από μερικές απτις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως δισκογραφικές εταιρίες όπως: R&S Records, Systematic, Drumcode, Harthouse, Cocoon, MBF, OVUM, Sci+Tec, Tsuba, Souvenir, Rekids, Boxer Sport, Be As One, Monique, Kostbar, Skint και φυσικά απτη δική του δισκογραφική VIVa MUSiC. Οίδιοςσαν διευθύνων της δικής του δισκογραφικής, VIVa MUSiC (έτος ιδρύσεως 2006), κέρδισε γρήγορα τη φήμη του κυνηγού νέων ταλέντων στο χώρο και κυκλοφόρισε γιαπρώτη φορά tracks καλλιτεχνών όπως οι Reboot, Audiofly, Simon Baker, Jamie Jones, Davide Squillace, Luca Bacchetti, Bushwacka, Livio & Roby, Dragosh, Leon, Plasmik, Ripperton, ilario Alicante, John Selway, Peace Division, Bearweasel, Tiefschwarz και φυσικά και ο ίδιος ο Lawler, μεταξύ πολλών άλλωνέχει μπεί κάτω απτη “φτερούγακαι ακόμη δέχεται υποστήριξη από πολλά υπέρλαμπρα ονόματα της House & Techno μουσικήςΓια την απόδειξη των παραπάνω, απλά ρωτήστε καλλιτέχνες όπως οι SimonBakerAudioflyleonBearweasel and Livio & Roby και θα σας διαβεβαιώσουν για το μέγεθος της υποστήριξης και των ευκαιριών που τους έχει δώσει.

Η 
VIVa MUSiC είναι πλέον το επιστέγασμα όσων έχουν συμβεί στην πορεία του μέχρι σήμερα, από την εποχή που τα rave parties είχαν κηρυχτεί παράνομα, μέχρι τι στίγμη που έγινε resident στο super club Cream στα μέσα των 90’s. Έχει κάνει remixes σε καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς όπως οι JameliaDido και Justin Timberlake και δούλεψε με διάσημους καλλιτέχνες που έχουν αφήσει παγκοσμίως το αποτύπωμά τους.

Εκτός από την ηχογράφηση ένος 
track για την επιτυχημένη ταινία τρόμου S ‘The Skeleton’ του Ian Softly, έχει κυκλοφορίσει μερικές από τις πιο συλλεκτικές δουλειές του χώρου όπως το ‘DarkDrums’, ‘Lights Out’ και πιο πρόσφατα τη μιξαρισμένη σειρά της ‘VIVa’. Τώρα πλέον στην 3η εκδοσή της η σειρά ‘VIVa’ έχει αποκαλύψει το μεγάλο όραμα του Steve περισσότερο από κάθε mix που προηγήθηκε με το down tempo την deep house να παίζουν σημαντικό ρόλο στο μίγμα των beat.

Ο 
Steve υπήρξε επίσης θριαμβευτικός resident για 9 χρόνια στο club Space στην Ibiza ( στο οποίο και επέστρεψε το 2008). Οι VIVa Nights, στις οποίες ο Steve έπαιζε απ’το άνοιγμα έως το κλείσιμο του club The End στο Λονδίνο, ήταν μονίμως sold out για τη διάρκεια των 7 χρόνων που υπήρξε εκεί resident και τέλος η περίοδος που ήτανresident στο Home Club του Λονδίνου ήταν και η μόνη επιτυχημένη περίοδος του κατά τα άλλα ανεπιτυχούς club. Ένας καλλιτέχνης δυναμικός, με όραμα και δραστική εμμονή με το να αποδίδει όσο καλύτερα μπορεί. Το πάθος του Steve για την HouseTechno και Electronica είναι τόσο δυνατό για μια απλή, εννιαία ένωση και τώρα το μηνυμά του είναι δυνατότερο από ποτέ.

18 χρόνια μετά και ο 
Steve Lawler δεν είναι απλά στην κορυφή του παιχνιδιού, πιέζει συνεχώς τα όρια σ’αύτο που υποτίθεται ότι πρέπει ένας DJ να κάνει - τεχνικά και δημιουργικά μιλώντας – σαν καλλιτέχνης και σαν ένας, πλέον, επιτυχημένος ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρίας.