Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Blend present NICK WARREN @ Mamacas Athens

NICK WARREN

Μπορείτε να το καταλάβεται πότε ο Nick Warren βρίσκετε στα decks. Η μουσική που προέρχετε από αυτόν είναι το τέλειο club mix με τα ρυθμικά percussions και έντονη μουσικότητα, εκρήγνυτε μέσα από τα ηχεία, ταξιδεύοντας όλους με την μελωδία και τους παρασύρει μέσα στον ήχο.

Στο dancefoor, όπου πραγματικά χρειάζεται, το πλήθος βιώνει όλα τα σκαμπανεβάσματα που κάνουν την μουσική του τόσο μοναδική. Νωρίς στο club, θα ακούσετε την δική του deep house εκδοχή, το οποίο διαμορφώνεται, καθώς η διάθεση στο club αλλάζει σταδιακά διαθέσεις, προς σκληρότερες περιοχές, μουσική για εφίδρωση και χάσιμο του εαυτού σας. Γι 'αυτό ο Nick Warren χαίρει τέτοιου σεβασμού, διότι ξέρει πώς να χειρίζεται ένα club, και ένα πλήθος, παραδίδοντας ξανά και ξανά μουσικά μαθήματα. Γιατί είναι αυτό που έχεις όραμα και, εξίσου σημαντικό, την εμπειρία.

Ο Nick, ένας παθιασμένος με τη μουσική που μεγάλωσε με punk, reggae και pop, όπως και τόσοι αλλοι DJS στράφηκε πάνω στη δύναμη της μουσικής house. Ζώντας στο Bristol, έπαιζε μουσική για μερικά χρόνια, πριν αποκτήσει την δική του club βραδιά και τελικά να τραβήξει την προσοχή κάποιων που είχαν το δικό τους συγκρότημα, και του ζήτησαν να εμφανίζεται στις περιοδείες τους πριν απο αυτους, οταν θα πήγαιναν στην Αμερική. Αυτό το group ήταν οι Massive Attack.

Ο ήχος του είναι εντελώς μοναδικός, προέρχεται με τη σφυρηλάτηση σχέσεων με πάρα πολύ καλούς παραγωγούς σε όλο τον κόσμο, τα περισσότερα κομμάτια από το σετ του προέρχονται από νέα.ταλέντα που δεν έχουν ακόμα υπογράψει με δισκογραφικές. Αυτo παρουσιάζεται ακόμα καλύτερα μέσα από τα συνεχή compilations και τις 15νθήμερες ραδιοφωνικές εκπομπές του, τα Soundgarden.

Έχει επίσης αναλάβει σαν ηγετικό στέλεχος της Hope Recordings ως ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα που του επιτρέπει να εκπροσωπεί τον ήχο που αυτός έχει υπερασπiστεί στο έπακρον.

Ο Nick Warren δεν είναι για να μένει σταθερός, αγαπάει αυτό που κάνει πάρα πολύ για να μένει έτσι, αλλά αυτο το γνωρίζετε ήδη.

Links:
http://www.djnickwarrent.com/
http://www.hoperecordings.com/
http://www.facebook.com/nickwarrenthope
http://www.twitter.com/djnickwarren
http://www.soundcloud.com/djnickwarren


Τιμή εισόδου: 15 ευρώ (με ποτό) μέχρι τις 1:30 // 20 ευρώ (με ποτό) μετά τις 1:30 // Τιμή φιάλης: 110 ευρώ (4 άτομα) 
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 2102215122, 6981931626, info@blendathens.com