Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ART BEYOND BENEFITS - FESTIVAL Athens


Η Film E films&art διοργανώνει το Art Beyond Benefits  Fest.
1 ημέρα, πολλοί καλλιτέχνες. 
Photography, Visuals, Video, Digital Art, Graffiti, Stencil, Body Painting, Tattoo Design, Flatland bmx, Live Band Music, Djs, Street & Breakdance, Juggling,  Handmade Art and Jewellery Bazzar.
Ζητάμε άτομα δημιουργικά, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, οποιασδήποτε ηλικίας να συμβάλλουν σε μία ημέρα γεμάτη μουσική, έργα και καλλιτεχνικές δημιουργίες.
Το Art Beyond Benefits δεν έχει σκοπό τα χρήματα. Παρ'όλα αυτά για τη διοργάνωσή του είναι απαραίτητη η συμβολή τους. Αποτελεί μία ανεξάρτητη κίνηση της Film E films&art και σκοπός του είναι να αναδείξει τη δουλειά των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα.
Για όλους όσους συνεχίζουν να δημιουργούν σε μία χώρα που βιώνει καθημερινά το ρατσισμό σε κάθε κλάδο και κάθε αντίληψη, για όλους όσους έχουν να πουν πράγματα μέσα από τα έργα τους, δηλώστε συμμετοχή και δώστε το δικό σας μήνυμα.
Το Φεστιβάλ αναμένεται να γίνει μετά τις 23 Αυγούστου, Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουλίου. Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο 

Spread the Creation!

Μια πρωτοβουλία της 
Film E
films&art
Independent Art Company
www.filmeart.com

Με την υποστήριξη των
FlippinRadio.gr, E-Exostis, Postyourevent.gr, RockaRolla radio, DasOwal, UrbanStyleMag.gr, Spirtokouto, Spirallia, HankyPanky tattoo (Amsterdam), Chemical Floor & Plastelini.