Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Street Mode Festival 2011

To Street Mode Festival, το πιο ολοκληρομένο street culture φεστιβάλ στην Ελλάδα, έρχεται στην κεντρική πλατεία του Δήμου Θέρμης της Θεσσαλονίκης την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.



Οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν και για 12 ώρες συνεχή δράση με επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, breakdance, hip hop χορού και bmx από τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και αθλητές μέσα στον χώρο της πλατείας η οποία θα διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Μουσικές συναυλίες, dj sets και παράλληλες δράσεις από την νεολαία του Δήμου Θέρμης και μη κυβερνητικές οργανώσεις θα συνοδεύουν την εκδήλωση καθ’ όλη την διάρκεια της.
To Street Mode Festival σαν διοργάνωση πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και όπως κάθε χρόνο εντάσσεται στο πλαίσιο της ετήσιας Γιορτής Νεολαίας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης και των εκδηλώσεων "Θέρμης Δρώμενα" υπό την γενική επιμέλεια του Γιάννη Ευσταθίου (Nox1).






Πρόγραμμα

12:00 – 20:00 – Graffiti Action
Στο τούνελ της πλατείας 35 από τους καλύτερους καλλιτέχνες graffiti της Ελλάδας θα δημιουργήσουν μία τοιχογραφία μήκους 70 μέτρων!
Οι καλλιτέχνες είναι οι: Live2, Apset, G.Mavridis, Jamer, Jasone, Lue, Case, Krase, Dee71, Homo, Ser, Χ. Αλαβέρας, Jorz, Nade, Nastwo, Dwayne, Dante, Smartie, Noone, Karma, Jerz, Nox1, Inva, Rino, Ionas, Onare, Sive, Rasel, Amok, Risk, Toolis, Zek, Design Ninjah, Simoni και Shuen.
17:30 – BMX Show
Η γνωστή ετήσια επίδειξη – διαγωνισμός bmx Ride On Street Ripper θα παρουσιαστεί φέτος στο πλαίσιο του Street Mode Festival με την συμμετοχή των κορυφαιών Ελλήνων αναβατών bmx ποδηλάτων και χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους νικητές. Χώρος της πλατείας θα διαμορφωθεί με ειδικές κατασκευές για αυτόν τον σκοπό και θα είναι διαθέσιμος προς το κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας έτσι ώστε o καθένας να μπορεί να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο bmx!
19:00 – Breakdance Show
Στο αμφιθέατρο της πλατείας οι 16 καλύτεροι χορευτές breakdance της Ελλάδας θα αναμετρηθούν ζωντανά μπροστά στο κοινό για την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα B-Boy σε μία μάχη τύπου ένας εναντίον ενός με χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους νικητές. Στα διαλείμματα του αγώνα οι ομάδες hip hop χορού Loona Beats και Dancecool θα παρουσιάσουν μοναδικές χορογραφίες!
20:30 – Live Music
Το φεστιβάλ θα κλείσει με συναυλίες από τους Χατ Τρικ και Μικρό Κλέφτη (μέλος του συγκροτήματος Βόρεια Αστέρια) οι οποίες θα συγκεντρώσουν τον κόσμο των επιμέρους δραστηριοτήτων στον συναυλιακό χώρο της πλατείας!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.streetmode.gr ή μπείτε στο facebook group Street Mode Festival.
Με την υποστήριξη του UrbanStyleMag