Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Gus+Bonso with And.id (Mobilee Rec. / 2020 Vision / NON / Berlin)


Το δίδυμο Gus & Bonso αποχαιρετά τα dexx του Drazel bar για την καλοκαιρινή σεζόν του 2011 , καλώντας για δεύτερη φορά έναν από τους καλύτερους djs της house σκηνής με δεκάδες συμμετοχές στα πιο διάσημα festivals του εξωτερικού .

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου ο AND.ID (Mobilee Rec. / NON / Berlin) θα είναι κοντά μας , για ένα ακόμα απογειωτικό και άκρως καλοκαιρινό dj set που θα μείνει σε όλους αξέχαστο .

Warm up by Wragi 23:00 - 1:00


Παρασκευή 29 Ιουλίου στο DRAZEL Bar στο Γκάζι.
DRAZEL: Περσεφόνης 31 , Γκάζι.
Τηλέφωνο κρατήσεων : 697 60 86 030




AND.ID

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη έδειξε απο πολύ νωρίς την μουσική του ευστροφία. Η εξέλιξη του στην ηλεκτρονική μουσική σιγουρά τον καθιστά σε έναν απο τους πιο ενδιαφέροντες εκπροσώπους μας στη παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή.

Το 2002 δείχνει το ταλέντο του με τους ΝΟΝ και στη συνέχεια στο Reworks Electronic Music Festival. To 2003 βρίσκεται στο Cape town για το Red Bull Music Academy και ξεκινάει το πρώτο EP με την Thinner Recs και στην συνέχεια στην Ware records της Κολωνίας. Το 2008 αποσπά πολύ καλές κριτικές με τον δίσκο "One Is Not Enough" και συνεχίζει με ακόμα 3 δίσκους για την Mobilee recs. "Sand on the floor", "First Talk", "I will be there". To 2010 κυκλοφορεί το Back to Back vol 4. ανακυκλώνοντας ηλεκτρονικους ήχους και παρουσιάζοντάς τους μέσα από jazz συνθέσεις με την μπάντα του.

Tο καλοκαίρι βρίσκει τον And.id στο studio να remixάρει για λογαριασμό του Steve Lawler και του Timewriter της Plastic city. Οι τελευταίες του κυκλοφορίες στην Mobilee με τίτλο "Psychedelic Love" και στην 2020 Vision με τίτλο "Need for Chicago" γνωριζουν μεγάλη επιτυχία. Οι μουσικές του υποχρεώσεις ταξιδεύουν μέσα από διεθνή φεστιβάλ όπως το Sonar, Nuits Sonores in Lyon, Synch ,Reworks Festival και στα clubs όλου του κόσμου από το Panoramabar του Βερολίνου , το Fabric στο Λονδίνο, μέχρι τα dancefloors των Ηνωμένων Πολιτειών (S.Francisco,L.A, Chicago, Miami) όπου βρέθηκε το Σεπτέμβριο στα πλαίσια του 5 χρόνων της Mobilee records.