Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Θεϊκή Ομορφιά / Divine Beauty















Η ομάδα του Designwars είναι περήφανη να παρουσιάσει τη δεύτερη κατά σειρά μικρού μήκους ταινια, “Divine Beauty” ή στα ελληνικά “Θεϊκή Ομορφιά”. Ο graffiti artist “Insane51″ αφυπνίζεται από ένα παράξενο όνειρο, βρίσκοντας τον εαυτό του χωρίς ιδέα για το πού είναι και πώς έφτασε σε αυτό το έρημο μέρος. Καλυμμένος από πολλά άχρηστα υλικά και αποκόμματα χαρτιού, σηκώνεται βρίσκοντας κοντά του μερικά κουτια σπρέι, αλλά και ένα μοναδικό αντικείμενο, ένα πρόχειρο σχέδιο. Στιγμιαία, η δύναμη μέσα του ξυπνά, διατάζοντάς τον να το αναπαραστήσει άμεσα. Σηκώνοντας το πρώτο μπουκάλι σπρέι, ο Insane51 τηλεμεταφέρεται σε ένα ταξίδι που σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε.

Ο “Insane51″ είναι ένας νέος καλλιτέχνης graffiti, που γεννήθκε στην Αθήνα το 1992. Από μικρή ηλικία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στην τέχνη και τη δημιουργία έργων. Ως έφηβος ο Insane 51 περιπλανιόταν μέσα στην πόλη για να ανακαλύψει τη συγκίνηση των επιβλητικών τοίχων μεγάλων κτιρίων. Δημιούργησε την πρώτη του τοιχογραφία το 2006, ενώ τα έργα του βασίζονται σε πορτραίτα, που απεικονίζονται με τη χρήση πειραματικών τεχνικών και χρωμάτων. Ως φοιτητής της σχολής Καλών Τεχνών πλέον, ο Insane 51 εξειδικεύεται στο φωτορεαλισμό και τη δημιουργία χαρακτήρων σε άδειους τοίχους. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Insane51 έχει τόσο ταλέντο που θα σας τρελάνει με τα έργα του!

Έργα που συμφωνούν με το λόγο ύπαρξης και τη φιλοσοφία του DESIGNWARS: Την εξάπλωση της Έμπνευσης και της Έκφρασης μέσω της Τέχνης.

Δείτε το video



DESIGNWARS OFFICIAL WEBSITE